Däckbyte & Däckservice i Gävle

Däckservice med kunden i fokus

Vare sig du vill ta del av vårt däckhotell, däckbyte eller allmän däckservice så hjälper vi dig på bästa sätt. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd hos oss varje gång du kommer in med dina däck.

Hjulskifte

Vi utför däckskifte både med tidsbokning och drop in. Vår däckservice i Gävle hjälper dig att byta däck snabbt och säkert oavsett vilket problem som uppståt, vid däckbyte ingår det alltid kontroll av bromsbelägg, bromsskivor, fjäder, lufttryck och mönsterdjup. Vi hjälper dig även med hjultvätt och balansering av däck.

Personbil

280 KR

SUV/Lättlastbil

380 KR

Däckförvaring

Checka in dina däck tryggt och säkert i vårt däckhotell. När det blir dags för däckbyte plockar vi fram dina däck och skiftar dem. Självklart ingår försäkring och en koll av däcktryck, mönsterdjup, bromsbelägg och bromsskivor.

Personbil

750 KR/Säsong

SUV

850 KR/Säsong

Lättlastbil

950 KR/Säsong
Priset är inkl. skift, tvätt och försäkring

Omläggning Däck

Har du köpt nya däck som du vill montera på befintliga fälgar? Vi löser det! Vi kan montera nya eller gamla däck oavsett om du köpt dem hos eller om du kommer med däck från andra leverantörer.

13″-15″

150 KR/St

16″-17″

180 KR/St

18″-22″

250 KR/St

OBS Tillkommer pris för skifte: 200kr personbil, 300 kr SUV/Lättlastbil (per 4 hjul)

Balansering

Bilen drar i sidled och det skakar mer än vad det borde? Anledning till det är obalanserad däck. Våra proffesionella däckmontörer kan fixa det. Vi kommer att ta av hjulen från bilen och balansera dem i en balanseringsmaskin med hög noggrannhet. Maskinen kommer att rotera hjulet och kommer mäta viktskillnader och kompensera med balanseringsvikter.

Endast balansering av lösa hjul

80 KR/Hjul

Punktering

Vi lagar din punktering. De flesta punkteringar går att laga om man inte har kört med däcken utan luft. Vi lagar alltid däck med en plugg från insidan.

450 KR/Hjul

Däck & Fälg

Vi erbjuder däck & fälg till alla bilar i olika prisklasser. Vi jobbar tillsammans med välkända och pålitliga leverantörer som Bridgestone, Nokian, Specialfälgar, OCL Brorssons & Rautamo. Vänligen kontakta oss så tar vi tillsammans fram något som passar just dig och din bil.