Monterat och Klart Dragkrok Extraljus & Motorvärmare

Montering av tillbehör

Vi på Hjul Team i Gävle erbjuder montering av mängder av olika tillbehör till bilen. Vi samarbetar med flera duktiga leverantörer inom tillbehör och kan egentligen skräddarsy en lösning som passar just dig och din bil. Här nedan följer några av alla de monteringar som vi står till tjänst med.

Dragkrok

Många av er önskar dragkrok på bilen och vi förstår er. Man vill helt enkelt ha möjligheten att kunna koppla på ett släp eller kanske en husvagn bakom bilen. På Hjul Team i Gävle hjälper vi till att montera dragkrok på alla bilar och husbilar.

Extraljus

Ramper monteras som standard ovan eller under reg-skylten. Det går även att montera dem direkt i bilens chassi, till exempel bakom grillen för ett mycket dolt utseende. Som tillbehör finns frontbåge anpassad för led ramper som hjälper till att skydda extraljusen från skador vid exempelvis parkering. 

Motorvärmare

Att stiga ut i minusgrader kl 07.40 varje vintervardag för att mödosamt med blåfrusna händer skrapa rutor samtidigt som bilens motor går på tomgång för att värma upp bilen invändigt – vilket alltid tar lite längre tid än vad tålamodet tillåter – är en nästintill kollektiv svensk gemensam erfarenhet.